Persoane interesate

luni, 26 octombrie 2009

VREAU SA TRAIESC MAI BINE

Ce idee, sa traiesc mai bine!
Poate ca un pic mai bine ar putea fi cu Mircea Geona. Dar, parca il vad si acum, cit de trist si umilit s-a asociat cu PDL in toamna trecuta. Sunt sigura ca nu era alegerea lui, ci a bosilor din provincie, care nu puteau renunta la pozitiile acaparate. Acum, nimeni si nimic nu-mi garanteaza ca nu se va intimpla ceva asemanator. Basescu, prin felul sau viclean, a aruncat deja o suspiciune, total nefavorabila d-lui Geoana. I-a propus sa devina premier, de pe acum, ca sa fim noi siguri ca el, Basescu, are toate sansele sa fie premier, daca iese presedinte Geoana.

Pe de alta parte, cind la emisiunea TV"sinteza zilei" i s-a cerut scris, sa promita ca nu-l va pune premier pe Basescu, Geoana, a raspuns diplomat, ca il timite la pensie, dar a evitat sa promita ceea ce voiam sa aud.

Nu ma pot hotari, dar sunt aproape sigura ca noi cei de rind, nu avem sansa sa traim mai bine.

Mai pun o intrebare: cum de nici Basescu, nici Geoana nu stiau ca la noi e criza din vara lui 2008, cind cozile la somaj erau mari, din rindul privatilor si nu s-au terminat. Chiar si acum e buluceala la camera de somaj si pe scari, sute de oameni in fiecare zi.

Niciun comentariu: