Persoane interesate

sâmbătă, 28 mai 2011

SALUT ECHIPA BLOGGER!

SCRISOARE DESCHISĂ CĂTRE ECHIPA BLOGGER.

Cu sfială şi cu respect vă scriu, ceea ce v-am mai scris pe mail,după ce am vizitat site-ul hepl, indicat de dumneavoastră.
Problemele care au apărut la blogurile mele nu s-au rezolvat de la sine cum am crezut eu şi am aşteptat mai mult de 48 de ore.
Întâi îmi cer scuze pentru că nu cunosc limba engleză, dar sunt în România şi mai am dreptul să mă exprim în graiul meu. Nu ştiu prea multe la calculator dar am învăţat şi nu mă opresc cât trăiesc să învăţ. Blogării mai tineri mi-au venit în ajutor şi nu vreau să renunţ la comunicarea cu aceşti prieteni virtuali, dragi mie cu blogurile lor şi cu poveştile vieţii lor cu tot!
Problemele care au apărut la blogurile mele sunt:
1- a dispărut fereastra cu "Persoane interesate"
2- am radiat cuvintele de verificare la comentarii, dar nu mi s-a acceptat salvarea
3- la doua din blogurile mele nu mi se recunoaşte adresa OPEN ID,
4- blogul "PA BIOGRAFIC" lipseşte din comunicarea dumneavoastră şi este înlocuit cu "pasipa-uri", ori "pasipauri", este un alt blog al meu.
Dacă sunt prea multe blogurile mele luând în considerare şi colaborările, sunt dispusă să renunţ la unul şi eventual să le unesc pe cele patru personale, făcând cel mult două.
V-am adresat această scrisoare rugăminte, deoarece la vârsta mea, îmi dublez viaţa cu aceste bloguri, îmi scriu biografia sub formă de "PA", să nu plictisesc şi să apuc s-o termin!:)) Pe de altă parte îmi "dilatez timpul", acest perceptor hain şi hapsân, cum bine zicea un blogăr de-al meu.
Cu speranţa că un membru din ECHIPA BLOGGER, va citi scrisoarea mea şi mă va înţelege, iar problemele mele se vor rezolva, închei scrisoarea mea.
Cu respect,
Mariana Hera.

PS:
am de gând să trăiesc 100 de ani şi să devin cea mai "veche" blogăriţă din ţară!

5 comentarii:

SOmeONE spunea...

:))

Iti tin pumnii si iti doresc sa devii stra-bunica in absolut a tuturor blogarilor nu din tara, ci din tot universul. :)

Mi-e teama insa ca "adrisantul" scrisorii nu se va grabi prea tare sa o receptioneze... Se pare ca nici macar nu suntem demni de a avea o sectiune de forum de ajutor in limba natala. Oricum, nu sunt prea serviabili nici in alte limbi, de cate ori am facut cate o semnalare am fost tratat cu indiferenta aristocratica, mai-mai ca mi-a venit sa imi cer scuze.
Problemele cu "persoanele interesate" si alte gadget-uri le are cam toata lumea, deci este clar o problema a portalului si nu a ta personala, prin urmare fii pasienta, in urmatorii 15 ani se va rezolva, negresit!
Oricum, e doar o chestiune de suprafata, pentru ca altminteri urmarirea blogurilor functioneaza, in tabloul de bord, asa ca noi cei care te "urmarim" vedem cand postezi ceva nou.
Blogareala placuta si o imbratisare din partea mea! :)

Hera Mariana spunea...

Mulţumesc Sorin!
Ce mă sperie mai mult este că vor cere bani...:(

O duminică frumoasă îţi doresc şi numai bine!

hera mariana spunea...

Sa fie primul efect al scrisorii mele?
Ce zici Sorin?

Ryanna Pop spunea...

Mariana,cum adică vor cere bani?..nu-i destul că primesc ei bani datorită traficului ce le facem?...
cât priveşte erorile tehnice,desigur toţi ne confruntăm cu ele,dar eu le accept ca o chiriaşe tolerantă ce nu-şi cunoaşte proprietarul dar este recunoscătoare că o ţine gratis:)..
şi vorba lui Sorin,"blogăreală plăcută"şi dincolo de 100 de ani..auzi, dar dacă până atunci se descoperă medicamentul nemuririi sau avem acces la naveta spaţială ce ne duce pe Marte,cam la câţi ani lumină crezi că poţi rezista?..pe blog fireşte:)

hera mariana spunea...

Ry, am auzit la TV, că "viitorul va fi al blogăritului!" Iar unii politicieni au zis că ar trebui să se pună o taxă pe bloguri să ne mai potolească!
În ce priveşte nemurirea, prin metoda scrisă de tine şansa ar fi doar pentru cei bogaţi.:)
Oricum eu nu sunt un OM UNIVERSAL, cum sunt: EMINESCU, ENESCU, PORUMBESCU, PĂUNESCU, nici măcar CEAUŞESCU :))), ci doar un om al universului!:))))dar cât trăiesc-rezist şi rezist cât trăiesc!
Te pup Ry şi să ne mai citim...!