Persoane interesate

O PAGINĂ NOUĂ ÎN VIAŢA MEAcortul secret

" Să vezi şi să crezi!"

Este atât de îndepărtat un vis de-al meu încât nu credeam c-o să se mai îndeplinească.
În urmă cu vre-o doi ani am postat un clip "VIAŢA ÎNCEPE LA 60 DE ANI" cuprinzând visul care nu dispăruse, astfel că îmi propuneam atunci , ca după ieşirea la pensie , să urmez un curs de pictură.
Nu mi-am închipuit că nu mi-aş permite din pensie să-mi  satisfac dorinţa pentru a-mi cizela talentul şi chiar mai mult.
Am aflat cu puţină întârziere că "SEBEŞENII PICTEAZĂ", datorită primăriei municipale, s-a deschis un curs gratuit pentru toţi cetăţenii pasionaţi ai oraşului.
În cortul deschis tuturor, pictorul şi profesorul nostru Dori Susan, ne-a creat condiţii şi un ambient special pentru a ne deschide sufletul spre frumosul interior necunoscut multora...


                                                           minunăţia din cort


                             
                                                          Dori ne aşteptă miercuri şi joi

Să vezi şi să crezi, chiar dacă nu vezi să crezi cititorule, sunt şi eu acolo- "cea mai matură " cursantă care a rămas cu suflet de copil. Totuşi cursul pentru copii este la altă oră:)).


                                                          libertate, frumuseţe şi admiratori

În ziua când am participat şi eu, au fost în vizită primarul şi viceprimarul oraşului, au admirat operele începute la care se lucra cu sârg , în timp ce o formaţie ne delecta cu un repertoriu asortat.
Afară fiind foarte cald, organizatorii ne-ai tratat cu îngheţată şi sucuri..."să nu vezi şi să crezi" că aşa a fost:).

Simt că a început o pagină nouă în viaţa mea dar în acelaşi timp, undeva, departe... se deschidea o altă pagină, în viaţa altcuiva despre care voi scrie peste câteva zile, până atunci "să credeţi şi dacă nu vedeţi"!

Niciun comentariu: