Persoane interesate

sâmbătă, 14 noiembrie 2009

CREIER NUD SI SUFLET FAD...

La aceasta prima confruntare ( desi termenul de " confruntare" este cam pretentios pentru cele petrecute la Cluj) cineva s-a prezentat asa cum este: CREIER NUD SI SUFLET FAD!
Nu ma va intreba nimeni despre cine este vorba, pentru ca este clar si a fost vizibil, auzibil, trist, lamentabil de trist...
Daca nu ati urmarit aceasta jalnica dezbatere, pentru Basescu, ati pierdut posibilitatea de a vedea cum s-a perpelit, ca pe jar, acest presedinte jucator. L-a jucat Crin pe Basescu, " ca pe urs la circ", si am auzit un HA, HA, HA... din cind in cind, care nu era a lui. Am urmarit-o si pe madam Udrea, crispata pina la grimasa;... pacat ca nu era acolo si Ridzi, ea mai lipsea... Mare pacat de doamna Maria, asa de sobra, pina la tristete, incit i-am vazut lacrima sufletului.
Candidatul Crin a crescut in ochii mei si cred ca a multora ca mine, prin simplu fapt ca nu a raspuns la provocarea josnica, la lovitura sub centura, daca pot spune asa, pe care Basescu a " traznit-o cu bita in balta". Nici nu si-a dat seama ca de fapt si-a rupt craca de sub picioare, care si asa era de mult pleznita.

Niciun comentariu: