Persoane interesate

luni, 28 februarie 2011

ÎN LOC DE PORTOCALIU!


Broasca otravitoare Golfodulcean
sursa: ZooLand.ro, portal cu şi despre animaleNormal acum ar fi trebuit să afişez "ceva portocalui"!
Portocaliul indică pasiunea, brutalitatea, căldura, ipocrizia şi acţiunea.
PORTOCALIUL la care mă gândesc eu, a selectat ipocrizia şi brutalitate!

Deşi aş fi avut obiecte "hand-made" la culoare, m-am hotărât să scriu , fără a posta fotografii.

Am aşa o senzaţie că m-a lovit "ceva portocaliu" de văd negru în faţa ochilor, iar ei PORTOCALII, au vedenii, EI văd "o lumină" care vine de la Bucureşti!
Ne-a lovit pe mulţi dintre noi de "vedem stele verzi", iar pe EI îi "doare-n cot"...
Deci cum să postez ceva portocaliu, când acesta s-a transformat ba în negru, ba în verde?
Ştie cineva ce simbolizeză VERDE şi NEGRU ?

Totul se contrazice în cazul portocaliului nostru pentru că de regulă , culoarea portocalie este folosită în tratamentul depresiilor şi se spune că ajută după un şoc emoţional; acum însă PORTOCALIUL ne-a băgat în depresie prin ipocrizia şi brutalitatea lui, cum o să ne mai salveze tot EL?
Portocaliul, care este o culoare veselă, de data aceasta "a trădat", ori s-a lăsat folosit de nemernici în ademenirea fraierilor...
Nici portocalele nu-mi mai plac, mai bine o "porodică roşie" sau o "lămâie galbenă", cel puţin îmi dă impresia că viaţa este dulce!

6 comentarii:

angi spunea...

Nu asocia prostia omeneasca cu o culoare frumoasa,chiar daca portocaliul nu e culoarea mea preferata,ci verdele ,fara vreo directie.
Imi plac culorile si le folosesc dupa cum le simt.Cateodata ma simt bine chiar in negru

hera mariana spunea...

Angi,
cred că ai dreptate, doar că "portocalii" din fruntea ţării sunt răi, mincinoşi, hoţi şi nu ştiu cum să le mai zic...ne omoară cu zile pe mulţi dintre noi! Când vor cădea aceştia, îmi va trece şi mie scârba şi voi reveni asupra culorii portocalie.:)

radiowhisper.com spunea...

Buna Seara!
Eu sunt Vlad, unul dintre membri Radio Whisper - un radio antimanele dedicat bloggerilor şi nu numai.
Am găsit întâmplător blogul tău, am citit câteva articole şi nu am vrut să ies înainte să te felicit – mi-a plăcut mult ce am găsit aici. Am fost atras de subiectele interesante si de originalitatea articolelor. Felicitari ! Noi promovăm la radio diferite articole ale bloggerilor, iar azi am promovat un articol de-al tău; am specificat sursa articolului şi am deschis şi un subiect pe baza acestuia. Dacă doresti, poţi să ne recomanzi orice articol, iar noi îl vom promova.
Ne-ar face plăcere să ştim că ai dori să ne susţii în acest proiect de radio şi să accepţi o eventuală colaborare.
M-am gândit aşadar să vin cu o propunere:
Pe Radio Whisper se difuzează toate genurile de muzică, exceptând manele şi piese necenzurate. Avem şi câteva emisiuni, ştiri etc. Ne-am propus să realizăm un proiect mare, iar pentru asta avem nevoie de susţinerea şi ajutorul tău şi al celorlalţi colegi bloggeri. Dorim să creăm o echipă cât mai complexă de oameni cu un talent aparte şi m-am gândit că poate ai vrea sa ni te alături şi să colaborăm (binenţeles, pe unul dintre domeniile care îţi place). Dorim de asemenea să îţi acordăm un scurt interviu. Pentru noi sunt importante ideile şi modul de a gândi al bloggerilor şi al ascultatorilor noştri.
Îti multumesc pentru timpul acordat, iar acum îti propun sa adaugi linkul sau bannerul nostru pe blogul tău şi să ne dai add la id-ul asculta_whisper sau un e-mail, tot la asculta_whisper@yahoo.com, pentru a discuta mai multe.

www.radiowhisper.com
Multumesc,
Cu stimă Vlad!

hera mariana spunea...

Buna Vlad!
Mulţumesc pentru comentariul tău, care mă onorează.
Sunt curioasă la care articol v-aţi oprit?
Da, doresc să susţin orice intenţie bună!
Am afişat bannerul vostru, aş vrea să cunosc :
locaţia de unde transmiteţi, programul de emitere, colectivul de iniţiere, etc.nu am văzut pe blogul (site-ul) vostru mai nimic, cred că sunteţi chiar la început.
Sunt de acord şi cu interviul, scris bănuiesc, mai vorbim despre asta.
Cu stimă, Mariana Hera.

Unknown spunea...

Citind inca odata acest articol, dincolo de felicitari pentru o idee despre ce inseamna uneori portocaliul si ce stari iti da, ma gandesc ca si eu am avut un pic de umar la impins oranjada in fata si ma doare si fiindca ma doare si acum... iti dau dreptate!

hera mariana spunea...

Mulţumesc de revenire pe la mine, domnule IONEL! :)
Cunosc mai multe persoane în situaţii similare...:(
"ŞI MÂINE ESTE O ZI!"