Persoane interesate

luni, 11 ianuarie 2010

CU VIATA NU-I DE GLUMIT!

Nu glumiti cu viata altora!
La tv. au dat un fel de "gluma", ci ca de pe un blog, fara sa-i spuna numele.
Cel de postase a propus doua ordonante de guvern :
1. pe 2010, "pensionarii au voie sa treaca pe culoarea rosie a semaforului", si daca nu se schimba raportul intre angajati/pensionari; ordonanta nr.
2. pe 2011,"toti pensionarii au dreptul sa treaca strada, numai pe culoarea rosie a semaforului", poate doar atunci se va schimba raportul angajati/pensionari.

M-a iritat aceasta "gluma" pentru ca eu am avut cu 5 ani in urma un mare necaz, in urma caruia, un tinar, a dat pe un post de radio local o stire senzationala.
Acea stire, anunta ca eu si ai mei, fara nume, doar descrierea amnuntita a locatiei, a numarului de persoane din familie, etc. am fi fost omoriti.
Eu fiind la munca, nu am auzit stirea...astfel ca timp de doua zile am primit telefoane de la cunostinte vechi, vizite curioase la serviciu...In fine, o colega si-a luat inima in dinti si mi-a spus ce a auzit sotul ei la radio.:(
Apoi am aflat ca o prietena a venit cu flori pina la scara blocului dar a intors-o cineva din drum...Florareasa de la coltul parcului, mi-a spus ca 3 domni, la costum, au trecut pe la ea sa cumpere flori si au intrebat-o unde locuiesc...i-a intors si pe acestia, n-am aflat cine erau.
Suparata, am luat un taxy si m-am dus la radioul cu pricina." Eroul" meu lipsea, asa ca i-am facut"RADIO SANT" si am plecat primind scuzele de rigoare din partea patroanei care era atunci in sediu.
Inca vre-o 3 luni de zile, pe strada,diferite persoane care nu aflasera tot adevarul, ma imbratisau uimite si-mi faceau complimente fara vre-un motiv, decit acela la care eu ma gindeam.
Atunci mi-am spus "mi-a murit moartea", am sa triesc 100 de ani!

PS:
" Nu glumiti cu viata,
moartea nu are alternativa."

3 comentarii:

Tasha spunea...

Draga mea,
desi pe tine te-a suparat stirea ,ma iarta dar mie mi-ai furat un zambet prin cele scrise,asa sa fie!sa traiesti 100 de ani ,tot asa sa ramai de activa si plina de viata!
Pupicei satmareni!>:D<

hera mariana spunea...

Multumesc de vizita, draga Tasha,
Chiar m-am gindit sa pun art. asta pe 100 Ro, poate putin rectificat. Tu ce zici?

Monica spunea...

buna. Multuumesc ptr aprecieri. chiar asa erau frunzele, asa rosii. Probabil contrastau cu faptul ca era o ploaie torentiala si eu faceam poze:)). E frumoasa culoarea rosu, e vesela...